Går dagens pass

han inte skriva om passet igår, då vi som alltid kommer hem vid nio tiden. 
 
Nellie har ju vilat 4 dagar så för väntade mig en galen och pigg häst igår, samt att vi skulle  ha hoppningen gjorde det lite extra laddat. 
Hon sköte sig över förväntan då hon var väldigt lugn och arbetade på bra! hon vart inte alls sådär pigg som hon var föra gången efter vilan. Hoppasset vart rikitgt bra för att vara detta ridpasset. Hon hoppar som vanligt alltid hur hon kommer och det ser lite roligt men hon river inte i alla fall, men tekniken är inte rikitgt den finaste, men sånt fixa hon förhoppningsvis till senare. Sen rusade hon inte jätte mycket mot hindrena heller vilket är skönt. 
Fick några språng där jag kunde lägga henne rätt och trycka av henne som jag vill göra på hinder, vilket känns bra att det finns där, så snart kan allt funka och en bra rytm genom hela banan. hindrena låg runt 80cm vilket var bra då det är den höjden vi utgår ifrån ;) 
 
Så för att vara första vara första passet på 4 dagar så skötte hon sig verkligen jätte bra! Sen att det gick så bra i hoppningen känns jätte bra! 








Namn, Mail, Blogg,